Lägesrapport 12 oktober

Jag känner att det är dags för en liten lägesrapport, inte fler instruktioner just nu – utan bara en status för var vi är i vårt stora VA-projekt!

Jag vill också börja med att skicka ett stort TACK för att ni hänger med och framför allt hänger i! Ni bidrar med frågor som får oss att vara extra skärpta och ihärdiga, ni bidrar med uthämtning/inlämning av era VA-ritningar, ni bidrar med att komma på möten och att mejla till oss när ni har frågor på er kammare!

Ibland känns det motigt, kanske allra mest när vi får till oss rykten som hade kunnat undvikas genom att ta kontakt med oss istället, eller när ni har en dålig dag och fräser åt oss… och detsamma gäller oss! Vi har nog alla haft en såndär dag i det här projektet.. och det ska gudarna veta att det är inte så konstigt!

Men låt oss hänga i hela vägen tillsammans!

I punktform…

  • Nästan alla VA-ritningar inlämnade! (saknar endast 4-5 stycken!)
  • Ledningsdimensioneringen för våra gångar spikas nästa vecka
  • Vi har beställt utsättning av ATS (de som sätter ut pinnar för att markera befintliga elkablar i mark.) Först till alla våra tomter, och sen när vi stängt området görs utsättningen om i gångarna. Vi har inte fått veta när än dock!
  • Kulventilen levereras om ca två veckor
    (för er som har valt att Bjuvs Mark & Trädgård både ska gräva OCH ta sig in i stugan med vatten och avloppsrör så kommer de att sätta ventilen åt er innan VVS-firman tar vid för rördragning invändigt).
  • På fredag har vi avstämningsmöte tillsammans med Bjuvs Mark & Trädgård…
  • … och sen tar vi nästa steg, å nästa..

Summa summarum, på det hela taget är vi helt i fas i projektet tidsmässigt!
Å som vanligt återkommer vi med information när vi har nästa steg att ta.

Rebecka Chytraeus, ordförande