Gemensamma byggnader

På Sommarbyn Tornet har vi gemensamma byggnader (och grönytor förstås). Dessa byggnader underhåller vi tillsammans på gemensamma röjardagar.

Klubbstugan

Vi har en stor klubbstuga som rymmer 40 personer där fullt utrustat kök finns även kyl och frys, micro och kaffe- och tekokare. Air condition finns också. Denna kan man som medlem hyra för 500 kr/dygnet plus en depositionsavgift på 1000kr som återfås efter godkänd städning – och bokningsförfrågan görs via hej@sommarbyntornet.se. Vi har en ramp, så att man enkelt kan ta sig in med rullstol eller liknande.

Tvättstuga, verkstad och förråd

Vår ”servicebyggnad” består av en gemensam tvättstuga som alla kan boka tid på. Fyra pass per dag är bokningsbara och kostar 30 kr/passet. Det faktureras dig i slutet av säsongen.

I mittensektionen av byggnaden håller vi på att förbereda för en medlemsverkstad. Där du t ex kommer att kunna stå och måla brädor, snickra osv, när utrymmet på tomten tryter eller vid dåligt väder.

Längst bort i bild har vi vår verkstad. Här håller Vaktmästeri och servicegruppens arbetsledare till.

Dusch- och toalettbyggnad

Den här byggnaden är vår nyaste! Helrenoverad 2014/2015 med tre duschar, en till varje genus samt en på baksidan av byggnaden. Här njuter vi av golvvärmen under duschstunden.

5 stycken toaletter på Kvinnor respektive Män samt en handikappanpassad toalett med ramp. Vi har avtal med städfirma som håller det rent och fräscht åt oss.