Inkoppling av automatiserad bilgrind

Vid införande av automatiskt öppnande bilgrind medföljer 1 tagg/stuga som hålls mot grindens läsare för att den ska öppnas. Grinden stängs med automatik efter att man kört igenom den. Tiden man har på sig kommer vi att justera in – men en sensor känner av ifall du inte hinner igenom, så det finns ingen klämrisk.

Beställning av fjärrkontroll och extra tagg

Till självkostnadspris av en summa på ca 400 kronor/styck för en fjärrkontroll samt 40 kr/styck för extra tagg kan du nu beställa så många som du vill ha extra. I informationstavlan utanför Styrelsens kontor sitter nu blanketter att fylla i för detta ändamål. När du signerar med namn och vilken stuga du tillhör godkänner du att föreningen Sommarbyn Tornet skickar en faktura till din folkbokföringsadress på de extra valda tillbehören. Lägg din ifyllda lapp i brevlådan nedanför tavlan.

Utdelning av tagg

Den tagg som delas ut i samband med grindinkopplingen kan börjas hämtas ut under våra kontorstider, med start på torsdag den 17 maj mellan klockan 18-19.
Ni som väljer att beställa fler taggar och fjärrkontroll kommer att få dessa levererade så snart CAMI kan leverera dem till oss.

När sker detta?

Grävaren som ska lägga ner kabeln som kommer att driva grinden läggs förhoppningsvis ner nästa vecka. I och med grävningen kommer det att vara begränsad framkomlighet in genom bilgrinden ett par timmar. Vi vet i dagsläget inte exakt dag för detta.

I samband med grävningen ska CAMI montera motorn till grinden och slutföra inkopplingen. Efter inkopplingen är det inte längre möjligt att öppna bilgrinden med nyckel – utan då är det tagg eller fjärrkontroll som gäller. Därefter blir även gånggrindarna helt styrda med era taggar.

Kontakta oss gärna – men via dessa sätt

Vi jobbar hårt med att engagera oss i vår förening men när vi är i våra egna kolonier så behöver även vi få njuta av att vara just kolonist – och inte styrelseledamot. Så vänligen respektera detta och ta kontakt med oss antingen via:

hej@sommarbyntornet.se
ekonomi@sommarbyntornet.se

eller besök oss på våra kontorstider, varje torsdag mellan klockan 18.00 – 19.00 med start den 17 maj.

Njut av varje kollo-stund,
hälsar Styrelsen ✿✿✿