Köp & Sälj

Här kan ni annonsera om ni vill köpa, sälja eller skänka något som är relaterat till kolonin. 

Annonsen och bilder granskas innan publicering. Ni ansvarar för att allt material är korrekt, pris och kontaktuppgifter. Det är gratis att annonsera. Skicka annonsen till Styrelsen.


TILL SALU

Hyacintstigen 24

En härlig stuga med 2 rum och kök .
Ett sovrum med säng och 2 byråer samt ett vardagsrum med bäddsoffa , tv samt matplats. Alla möblerna är inköpta 2016-2017.

Nylagt golv i sovrum och vardagsrum -17 samt att där finns golv om man vill lägga köket i samma härliga gråa laminat som är i de andra rummen .

Nytt papptak -13 samt nya stuprör och hängrännor -13

Kyl och frys köpt bättre begagnat -16. Köksbilden är gammal, luckorna är nu vita.

El och vatten finns i stugan.

En stor lyx paviljong från jula finns även uppsatt i trädgården , även den inköpt -17.

I trädgården finns 3 st äppelträd 2 plommonträd samt 1 körsbärsträd . Röda vinbär svarta vinbär , boysenbär sjordgubbar samt rabarber .

Framsidan består av en skön gräsmatta och en större del av bakre trädgården är
ett stort trädgårdsland som skulle behöva lite omsorg och kärlek .

Alla trädgårds inventarier ingår samt alla möbler och köks tillbehör som finns
i stugan.

Trädgården är på 300 kvm och stugan på ca 35,4 kvm.

På området finns väldigt fina gemensamma toaletter samt duschar som renoverades och gjordes om ca -2015. Här finns även gemensam tvättstuga. Modernt elstängsel runt hela området.

För att bli godkänd av föreningen måste du vara skriven i Helsingborg , så därför önskar jag endast som första kontakt via email så att vi kan komma överens om en tid att eventuellt få kika på den.

Pris: 135000 kronor, BVSA.

Kontakt

cacca9@hotmail.com

0768109918

Tulpanstigen 2, 110.000 kr

Stuga 40 kvm på lummig insynsskyddad hörntomt 300 kvm med friggebod, säljes pga tidsbrist – används nu som ateljé. Stugan har allrum m jordkällare, inglasat rum med liten uteveranda, kök m kyl/frys, spis/ugn, varmvattenberedare, mulltoa med handfat, stor veranda med förråd. Möbler och redskap.

Trädgården är indelad i två delar. Äppelträd, svartvinbär, rabarber, rhodondendron m.m. Stugan ligger nära klubblokal, toa/dusch o ingång. Området är skyddat av elstängsel.

Trädgården ska snyggas till och du kan vara med och utforma om du är med från början. Priset är förhandlingsbart beroende på vad du vill ha gjort eller om du vill göra något själv. Sist men inte minst: MYCKET trevliga grannar!

Kontakt

marielouisegenach@gmail.com
mobil: 0708167810

Bilder